pursaklar gundem Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına zaruri kamu adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz bâtınin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Vatandaşların 23 April'da en çok huzur aldığı olayların başlangıcında simgesel olarak kat koltuklarına ıvır zıvır yaşlarındaki kız ve erkek çocuklarının oturulması geliyor.

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını teşmil çallıkışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi çalımı yapacak!

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, dalgalı dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

Zorlamasız ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Cumhurbaşdemı Erdoğan: “İstanbul muhtevain 85 milyonun tamamı için koşturmaya devam edeceğiz”

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması muhtevain satın saha kişinin tapu fotokopisi ile Yurt Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara için nısıfsı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin bülten geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, başka 25 hanenin salname geliri yine Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Sizlere elan âlâ iş verebilmek midein sitemizde çerezlere makam veriyoruz Çerez politikamız hakkında veri iktisap etmek için tıklayınız Kabul et

Temeltabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti olanaklı evetğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve temel hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel muta işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, kişisel verilerinizin ustalıklenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve pursaklar özel kişilere Yasa’un 8.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our şehir.

Report this wiki page