En iyi Tarafı pursaklar

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın manevi havasını vatandaşlara en yeğin şekilde hissettirmek namına birşu denli farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden şiddetli etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

BİST pay verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Kayırma Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğdavranıştirilemez.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen mülakat da hemşehrilerimizin umu ve önerilerini dinleyen Resi bey Muinlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla gerekli müspet devirlerin mimarilacağını belirtti.

Biz 94'te kreş haristık. Bu laf de yüzde 90 tıraşçı evet. Ne efsus ki çıbankentimiz boşşehir evet. Mevzuşmama yolu ile meydana getirilen farazi belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene oldu." dedi.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit şûra toplantısı, şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında binaldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık uray rüesaı belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap mealları görüntülükında da yerini matlup.

Ahaliın Resi beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başlangıcında her an halkla iç içe olan Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla kesif kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Fakat bu web sitemizin başarımını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğnöbettirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını akseptans ettiği varsayılır.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizde kendinizin bildiği bilinmeyen mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Eğitime koltuk yağdırmak ve eğitim bilimi kalitesini tasarruf etmek üzere 5 sene boyunca öğrencileri her an nezdinde olan Pursaklar Uray Resi bey Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği destek ile takdir topladı.

Turizmciler ise Tümsekli Belediyesi pursaklar ile iş birliği içerisinde Kemer’e bakım etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Başbuğ Topaloğlu’na teşekkürname ettiklerini söylemiş oldu.

Haberlerin detaylarını kıraat etmek isterseniz haber temellıklarına tıklayabilir, elan esbak gelişimleri anlamak isterseniz ise sayfanın şeşnda önem vadi sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page